Anak bongsu ...

gambo anak yang lain kene upload slow2. Kang orang masuk meminang susah !

Saya & AA di Padang Matsirat untuk Pusing-Pusing RMLfm

Slmat dtg ke blog gua beb..

kalau ade pe2 lu all send2 le kat gua same ekh...maklum le gua ni nk dpt buka blog ni pun kdg2 je...sb ape????sb rumah gua x de line...lg pun laptop gua cangih skit...buka cover je boleh tp nk on xleh...tu masalah 2...meh le kite kite kenal berkenalan, ape salah ye x...kalau xkenal maka x cinta, bila dh kenal baru boleh jtuh cinte...bile dh jtuh cinta fhm2 je le...ok le beb...gua nk keje jap lg...penerbit dh pandang gua satu mcm je ni...gua naik cuak dgn dia misai bertarin org utara kata...jom gua chau dulu...nati ada pe2 lu org tingal kat gua ekh...

gua bz yoep..

sori u al gua bz skit ari ni...nti gua layan u all ekkss.
tq kerana lawat i kat sini...
tinggalah komen u all jika sudi...

PKZ jadi MC

I jadi MC kat tapak teksi :

video

pkz konti 6am - 9am

hallo...pkz ceria pagi...

Testing...testing


Inilah blog yang mungkin di update - insyallah - sekerap yang mungkin